Pouw Zutphen

Per 1 februari 2023 is de vestiging van Pouw Zutphen gesloten en zijn de werkzaamheden verplaatst naar Deventer en Apeldoorn. Voor u als Volkswagen, Audi, Seat, Skoda -rijder betekent dat op zoek naar een nieuwe specialist, of meegaan naar Pouw Deventer of Pouw Apeldoorn.

Wij, VAG Performance Center in Vorden zijn gespecialiseerd in alleen de merken van de Volkswagen groep(Volkswagen, Audi, Seat en Skoda), wij onderhouden in principe GEEN andere merken.

Wij beschikken over allerlei dealer-level (diagnose)apparatuur om uw Volkswagen, Audi, Seat en Skoda in topconditie te houden. Ook kunnen wij nieuwe sleutels etc. aanleren door onze verbinding met de fabriek, kortom, de juiste plek om uw kostbare bezit in onderhoud te geven.

Door onze kennis en ervaring met ALLEEN de Volkswagen groep in onderhoud kunnen wij doorgaans snel en (veelal) goedkoop storingen oplossen. Wij gebruiken net als de Volkswagen, Audi, Seat en Skoda-dealers/servicedealers voornamelijk originele onderdelen zoals filters en bougies.

Naast het standaard onderhoud kunnen wij uw Volkswagen, Audi, Seat en Skoda ook voorzien van extra vermogen door middel van chiptuning (en hardwareaanpassingen)

Wij bieden voor klanten een gratis leenUp in gebruik wanneer uw auto bij ons in onderhoud is.

Tot ziens bij ons in de werkplaats!